Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Boring 3

Boring 3

The Matrix Aku tau ramai yang dah ada DVD nie, tapi lantak la, aku nak bagitau jugak. This DVD version, memang bagak giler la features dia. Dari behind the scenes, 3 months martial arts...

Boring 2

Boring 2

Sambung lagi dengan DVD seterusnya. Sorry la, i\’ve got nothing to say, setiap kali weekend sure takde bende nak buat, melainkan layan DVD, ASTRO dan yang seangkatan dengannya. ANIMATRIX Yang nie aku rasa aku...

Boring 1

Boring 1

Di sebabkan aku terlampau boring, meh aku nak promote DVD. Biar pun DVD nie dah lama, tetapi features dan aksi dalam DVD nie korang takleh miss! Mission Imposible 2 : M:1-2 Dalam DVD nie...

Subjects Offered

Subjects Offered

Aku lupa nak bagitau (lantak aku la nak bagitau ke tidak) korang, yang semester nie aku ambik 3+1 subjects. Apsal +1 tue? Hehe, ini subjects yang aku drop time aku 1st year dulu.. Model...

OFFLINE ONLINE

OFFLINE ONLINE

On the day connection up balik tue, bukan main happy lagi aku dibuatnya. Tapi, semua tue not long lasting cam Energizer battery. Petang tue jugak socket kat bilik aku di-down-kan kembali, gara – gara...

Back ONLINE

Back ONLINE

WOooohooOO!!!!! I\’m back in the network!! Derita tanpa connection selama 4 hari 3 malam yang aku dan budak – budak MMU lain alami, akhirnya berakhir sudah!! Sikit demi skit apabila pihak CITS dah bukak...

Ziarah menziarah

Ziarah menziarah

Rajin la pulak aku hari nie, bukak website orang itu, orang ini :p aller masuk ada sebab!! Hahahah!! Lama jugak aku tak tengok website member – member cam Teleng, Bali, Bleak, Shahnon dan beberapa...

I’m done!

I’m done!

Jam 3:15 pagi, aku settle mengupload dan membaiki Xi. Another lame website tue memang cukup cikai dengan size yang terhad dan crowded. Tahniah untuk aku sebab masih dapat bertahan dalam dunia web nie. Ape...

Xi makin hampir

Xi makin hampir

Xi dah siap 97% Sekarang nie aku tengah dok pikir jadah ape nak letak kat main page. Untuk pengetahun korang (yang tak mau ambik tahu, korang boleh blah), Xi nie sebenarnya di buat 2...

Happy Birthday Malaysia

Happy Birthday Malaysia

Happy Birthday Malaysia.. untuk kali ke-46. Wah, makin tua la ko Malaysia! Ape ape pun, aku nak lahirkan rasa bersyukur aku kepada Allah s.w.t sebab dilahirkan kat Malaysia yang aman nie. Lahir pulak tue...