Category: Old Blog

2003 – 2012

Everybody Loves Nikon

A post shared by Halimi Siefer Hassan (@siefer) on Oct 15, 2012 at 4:25am PDT Sebelum ni, si Rohisam (Boy) gila Nikon.. sekarang ni...

Media Prima : Durian Alarm 2010

Musim durian datang lagi, yeargh!! Dan kali ni hanya durian sahaja tersedia, tak sepertimana tahun lepas. Selain durian, rambutan + manggis turut singgah kat...

Mandi-Manda Sungai Tekala

Yok!! Dah lama tak mandi sungai, tak berekreasi. Last time kat Hutan Lipur Lentang beberapa tahun yang lepas. This time, aku pergi bersama-sama famili...

Teleng Kahwin

Hari ni si Teleng akad nikah, dan petangnya bersanding terus. Aku sebenarnya malas nak ambik gambar mahupun video sebab tujuan aku hanya nak jumpa...

Hometown

Owh, balik kampung lagi. Selalunya aku balik dengan flight, tapi kali ni balik secara old-school sikit, dengan keta. Thumbnail bagak kat atas tu adalah...

Pindah Rumah

Minggu ni, parents aku datang. Datang sambil-sambil nak menolong kakak aku pindah ke rumah baru, di Puncak Jalil. Maka, aku pun turut serta dalam...

UiTM

Cousin aku, Rizal register as a freshie kat UiTM Shah Alam. Apekenama course dia pun aku tak tau.. Asasi, Hak Asasi, Law? Ntah la....