Category: Blog

0

StealShot | Bersama Mira Filzah

Kami kat sini duduk perhati je setiap orang yang lalu lalang kat depan department ni. Maklum la dinding cermin, see-through. Kali ini kami dapat cekup si gadis manis Mira Filzah. Ini Mira Filzah dengan...

0

Renovation

Renovation kat Creative Department dah pun selesai. Dari dinding kayu, ubah ke dinding kaca. Dari aku yang berbilik, dirobohnya dah semua dah kena duduk ala-ala cubicle. Kononnya nak buat open-space Google style, KONON. Yang...