Category: Old Blog

Pulanglah.. baliklah..

Pulanglah.. baliklah..

Yeay Yeaaarrghhh!! Malam ni, akan balik jua aku ke Kota Bharu. Enough ler, aku dah burn 1 minggu kat MMU ni, burn masa dan burn duit.. hahahah!! :p Barang – barang dah packed, jap...

WMP10 Released

WMP10 Released

Nothin\’ much happened. Cuma lepas solat Jumaat tadi aku pergi tengok screening Malaikat di Jendela, lakonan Ning Baizura. Actually, nak bangkit awal hari ni, nak tengok screening Big Durian, tapi terjaga kul 10 lebih,...

PGL : Two Thumbs Up

PGL : Two Thumbs Up

Tolong la, tolong pergi tengok PGL ni kat pawagam!! – itu je bleh aku suggest kat korang. Puteri Gunung Ledang, malay movie dengan budget melebihi RM15 juta memang sebuah movie yang wajib di tonton...

31st of August – Independence Day

31st of August – Independence Day

Arrrlamak, aku tak sempat nak tengok fireworks kat Putrajaya malam tadi. Kejap sangat dia pasang, tak sampai 5 minit.. aku keluar je bilik, dah habis plak dah. Aku bersyukur sekali lagi sebab selama 22...

Hari yang GENTING

Hari yang GENTING

Wah.. manusia – manusia lain berpusu – pusu keluar ke KL, untuk berkumpul kat KLCC park & Merdeka Square nak sambut detik 31st August, aku plak terhegeh – hegeh ke Genting, semata – mata...

Suka Meng-KERTIK

Suka Meng-KERTIK

Tiket untuk tayangan Puteri Gunung Ledang on this 31st August aku dah beli. Rasa macam nak tengok filem LOTR plak, beli tiket awal – awal lagi :p Makin ramai orang meng-review filem ni, terutama...

Ma-seh

Ma-seh

Selepas 24hrs di upload, nampaknya website ni takde mengalami masalah yg kritikal. Cuma very minor adjustment yang aku spotted, itu pun kejap je aku baiki Ma-seh kepada mereka yang sudi suntik semangat kat aku,...

x3 : Running Test

x3 : Running Test

Erm, x3 tengah test running. Bior buruk, asal hasil dari diri sendiri, dan bukannya copy dari orang lain. Thanks kepada Jetz sebab ko berjaya membakar semangat aku untuk buat lagi dan lagi setelah tengok...

Asmaradana #2

Asmaradana #2

Bosan nyeh!! Dalam minggu saje ntah brape banyak movie aku dah layan. Tapi, tetap sangap.. apsal yeh? Erm, tadi aku ter-usha kat NTV7, TMO – Puteri Gunung Ledang pukul 1:00pm. Aku bukak tunggu la...

Lack of Updates

Lack of Updates

Gilos, dah berapa minggu aku tak menaip kat sini. Nak kata busy, takde sibuk sangat. Memandangkan website ni dah kena rampok contents dan layout, maka terpaksa la aku pikir untuk buat another version. Celaka,...