Category: Old Blog

Day of Mengantuk

Day of Mengantuk

Sejak akhir – akhir nie, aku asyik menguap dan terlelap kat dalam kelas. Sama la jugak dengan bangun pagi, agak liat sedikir berbanding minggu – minggu sebelumnya. Petang tadi aku ke kelas Media Law,...

Big Bones

Big Bones

Hahaha, very funny liao!!!! Very talented super imposer la this orang. Aku pun tak mampu nak buat macam nie. For more pictures, please click http://www.bol.ucla.edu/~jha331/. Hahahah!!

Presentation yg Lembab

Presentation yg Lembab

Petang tadi, dalam jam 4:50pm aku ada presentation mengenai Reasearch and Precedent Studies, final projek aku untuk semester nie. Lembab jugaklah process dia, sesorang dah makan masa hampir 15 minutes, itu tak masuk dengan...

Birthday Boy-a

Birthday Boy-a

Teringat time jadi budak – budak dulu, time birthday memang meriah. Ada kek, ada coklat, ada lilin, ada music, ada kawan – kawan, ada hadiah yang di bungkus dengan kertas warna warni 22 tahun...

Pedih & Seksa

Pedih & Seksa

Tekak aku pedih dan seksa nak menelan makanan berat. Semua nie angkara juice anggur yang aku beli ngan budak Iran. Hahaha, bukan nak salahkan.. tapi mungkin sebab tekak aku nie.. sensitif sangat kot.. hahahah...

Corrupted!!

Corrupted!!

Aku berjaya menghantar Digital Media Refinement Proposal hari nie. Minggu depan nak kena present gempak – gempak sampai pecah atap!! Do you have a dirty mind? Take a look at the picture first… So,...

X2 – Uploaded

X2 – Uploaded

X2 dah habis di upload hari nie. Tapi malangnya aku takleh nak view pada public lagi, ini disebabkan masih ada bugs, dan jugak section yang tak siap. So, tunggu la yer Tengok la, 3-4...

24 – Marathon

24 – Marathon

Hari nie kat Channel 17 ada marathon ’24’ tv series. Start dari pukul 12:01am dan berakhir pada 12:00am (Sunday). Cerita tue di buat mengikut waktu Malaysia, meaning kalo kat cerita tue pukul 11:00 pagi,...

X2 : Reality or Fantasy

X2 : Reality or Fantasy

I’m workin on my Siefer X2 for 2004 version, but I faced so many difficultly. Mungkin korang fikir sebab terlalu gempak, sampai susah nak buat. Hahaha tanggapan korang salah la. X2 will be a...

Anugerah Juara Tulis Lagu

Anugerah Juara Tulis Lagu

Memandangkan ini adalah event yang dikatakan berprestij, dan untuk menyokong industri seni suara tanah air (iyo iyo je), aku layan dari awal sampai akhir. Nak tengok juri2 pilih lagu sapa yang best. Di samping...