Media Prima : Family Day 2010

Whoh!! It’s been 3 years since the last Media Prima Family Day. Time tu aku masih kat ntv7, Glenmarie Shah Alam lagi.

This year, agak kurang meriah dari segi makanan dan juga acara. Goodies pun tak dapat… huhu! Hari tu, dapat gak beg besar.. bajet cut la ni.

Apepun, this year bagi aku meriah dari segi sambutan la. Ramai yang datang kalau nak compare dengan sebelumnya. Lagipun this year aku bawak anak-anak sedara aku, Haziq & Afina sama. So, tengok diorang happy, jadi aku pun happy la. Bleh jadi budak-budak balik, water slide dengan diorang.

Previous family day, aku dapat lucky draw (Philip Toaster).. tapi this year.. sungguh tak bernasib baik. Balik dengan tangan kosong + pasir dari lagoon.