Client yang menjengkelkan

Hari ni aku dapat client yang cukup pandai. Pandai dalam berkata-kata, tapi bengap dalam nak men-visualize-kan sesuatu. Aku nak terangkan kat sini pun, mungkin ramai yang tak faham, aku nak sketch je, tapi Wacom takde, nak pinjam laptop touch-screen member, malas pulak nak mintak.

Ini bukan kali pertama berurusan dengan mamat ni, tapi dah kali ke-3. Nak kata dia ni art director, takkan la bab editing di tak paham, mungkin stakat designer yang berlagak nak art-director, yang kononnya tau men-direct keadaan.