Media Prima Screening `09

Hari ini & semalam adalah hari yang sangat menyakitkan hati bagi Spring (Aaron Aziz ntv7) sebab dia kena re-cut untuk screening ntv7. Screening adalah event yang mana diadakan setiap tahun untuk preview coming soon program tv kat channel-channel tv Media Prima Berhad.

Aku secara tak langsung pun terpaksa libatkan diri sebab Spring kena cut kat Matrox, machine yang dia setahun 2 kali pegang je. So, aku la yang kena tolong, walaupun dia yang cut, aku jugak yang penat, penat menenangkan dia, penat mulut berperang dengan produser, explain itu ini, ape machine ini tak boleh buat etc.

Disebabkan screening ni akan dibuat kat theater punya room, so, reso kitorang kena bantai pun saiz theater, 1920×720. Mau dekat 12GB makan neh!