Welkam Bekk

Letih sungguh mengusung CPU ni dari G-Floor naik ke 4th floor nie. Ini baru CPU, kang tak lama lagi nak balik, nak kena usung 17 monitor, altec etc.

BTW, aku baru je sampai dari Bangi, dan aku bawak balik CPU aku, sebab nak tukar motherboard. Then, kena la format dan install balik semua2 applications. Honestly, aku memang tak suke format2 nie, sebab tensen untuk menginstall balik semua software2 dan nak crack itu ini. Tapi, dalam tak suka tu pun, setiap semester aku format. Ahahahah

Ok la, mari mem-busy-kan diri semula, Khamis nie exam!!