Weekend = Weekdays

Hari ini & semalam aku kena datang office untuk settlekan job yang banget ini. Semua sudah settle cuma tinggal untuk di-transfer ke beta tape sahaja. Dan yang menyakitkan hati adalah aku terpaksa transfer program ni kat level-2 (workstation aku kat level-3, north wing), lepas tu pulak, wing belah sana. Adoi, jauh nak berjalan.

Kecelakaan bertambah apabila .AVI Matrox sucks big time. Ada je masalah bila aku letak kat Final Cut Pro. Terpaksa aku patah balik ke suite, render dan balik ke FCP. Kecelakaan tak berakhir kat situ je, ada pulak satu part yang tertinggal render. Aku dah menyumpah-nyumpah dah sambil berjalan balik ke suite.

Esok dah la aku ada job yang melibatkan client luar, nak kena datang awal pagi. Sekarang dah pukul 2 lebih, aduh la.