HP : HaPrak

HP : HaPrak!! Demikianlah maksud tersirat disebalik shortform of HP.

Laptop aku yang berharga RM3999 (tapi dibeli pada harga RM2999) boleh buat split-screen tanpa ada bantuan dengan external monitor. Screen laptop ni sendiri boleh pecah 6 untuk memudahkan korang organize kerja sakai korang.

Menurut research kat internet, chip nVidia untuk model dv2700 memang cepat panas. Patut la sejak akhir-akhir ni laptop aku asyik shut-down sendiri bila buat heavy job.

Warranty hanya 1 tahun, dah expired dah pun. Camana yeh?