3D Info-Installation

Hari ni adalah hari assessment for the 3D Info-Installation yang berlangsung dari pukul 10 pagi sampai ke 2 petang. Sebanyak 16 booth yang didirikan dan dibangunkan kat sepanjang lorong FCM building. Memang happening giler ar!

Group aku adalah group ke-13 yang di-evaluate hari ni. Orang kate penantian tue satu penyeksaan, ha.. memang tepat la. Punya la tunggu group aku punya turn, aku sakit perut Aiseh, ni sebab tak makan makan berkhasiat nie.

Penat jugak mende nie, orang datang melawat.. aku nak kena terangkan benda yang sama. Memandangkan aku punya booth tertutup di + pula dengan lilin yang banyak, memang warm dan panas la. Berpeluh aku dibuatnya.

Walau apapun, hari ini memang aku letih, dan sakit kepala. Tidur yang tidak cukup + hidu asap lilin + berdiri berjam – jam + bercakap fuh.. penat. Dan petang tadi, aku balik dan terus tido. Hah!! Puas hati