MTV Top20

Cun!!! Hari nie adalah MPM\’s MTV Top20 punya screening. Hari yang di nanti – nantikan, sebab hari nie kitorang akan tengok 20 MTV terbaik sepanjang semester lepas.

Mari aku refreshkan otak korang. Pada semester lepas, kitorang kena buat MTV dan group aku telah memilih lagu KRU – Ikhtiar. Shooting locations adalah kat Bandar Baru Bangi. Itu adalah pengalaman pertama kitorang dalam menerbitkan video clips.

Ape yang aku buat, mestilah aku inginkan keputusan yang terbaik. Aku dah boleh agak MTV aku akan tersenarai dalam Top20. Dan aku juga dah boleh agak yang aku punya boleh tersenarai dalam Top10. Setelah satu demi satu video di tayang, maka tibalah masa untuk top10.

Tempat ke-10 adalah MTV yang dibuat oleh budak – budak yand dah ada diploma. Videoclips diorang tue memang aku kagum la sebab diorang pandai main replace color dan editing. Lagi pun diorang lagi tua dari aku. Respek la.

Tempat ke-9, jeng jeng jeng. Hahahaha, akhirnya terjawab sudah persoalan aku selama semester, hasil kerja aku yang teruk itu di anugerahkan di tempat ke-9 Walaupun agak kecewa (eceh) tapi aku tetap bersyukur

8? 7? 6? 3? 2? 1? Aah, malas aa nak komen. Nanti berjela – jela journal aku!! Hahaha :p Hahahuhuhuhuhahahah ~kecewa + frust + happy + puas hati