Raya Qurban


Raya Qurban datang lagi. Masa untuk bermain dengan lembu, pisau, parang, kapak, darah, daging & tulang.

Tahun ni, 3 bahagian lembu famili aku ambil. Untuk ibadah qurban dan jugak untuk aqiqah. Jika tahun lepas aku pegang kepala lembu, tahun ni aku nak capture moment je. Tapi aku adalah orang pertama yang siat kulit & lapah daging lembu.. huhu!

Nah, very short movie khas untuk tatapan mereka yang tak lemah semangat.