Need for Speed (VII): Underground

Orait, for those who so-called NFS die-hard fan, EA.com telah me-release-kan demo game Need for Speed (VII) : Underground!! Memang menjadi kebiasaan diorang, tiap kali game baru diorang akan pasarkan, diorang akan kasi we all, as the user to try it first!!

Thanks to Ery (member aku) sebab kasi aku installer yang dia download nie. Dalam demo nie, hanya ada 2 gamemode dan 1 kete jer. Game mode tue adalah;

Circuit – Track kat bandar, ada kete lalu lintas

Drag – 1 vs 3 computer drag race sepanjang jalan.

Bagi aku yang main NFS dari yang 1st lagi, NFS : Underground nie memang best sebab banyak kelainan!! Game ni akan release on November 20 kat US. Kat Malaysia biler? Keesokkan harinya kot!!

Visit Need for Speed OFFICIAL Website.