Hometown : Masjid ‘Beijing’

Kalau balik ke hometown, tak ke Rantau Panjang memang tak sah. Nak cari jeans, nak cari rare items, nak cari t-shirt murah-murah memang kat sini. Terbaik punya!

2km sebelum sampai ke bandar Rantau Panjang, korang akan terpegun tengok sebuah masjid yang mempunya senibina China. Aku tak ingat apa nama masjid ni, tapi locals panggil masjid ni as Masjid Beijing.

Aku singgah depan je, tak masuk lagi.. heh! Insya Allah next time.