Lagi – lagi PGL

Nak tengok Puteri Gunung Ledang untuk 2nd time, tak berkesempatan.. usha trailer dia ajelah.

Sedang syok tengok trailer PGL tiba – tiba, eh.. eh!! Shaharuddin Thamby.. apsal plak aku tak nampak dia sepanjang 2 jam 25 minit kat TGV 31 Ogos aritu? Dengar citer dia bawak watak Hang Jebat.

Erm, mungkin scene tu dah kena delete kot, dan itu mungkin hanya flashback punya scene dan tak penting sangat (aku rasa la).

Aku harap, kalo DVD PGL ni di-release-kan, buat ler sama ada deleted-scenes punya section, takpun buat PGL – Extended version hahahahah!! Ntah2 durations asal citer ni 3 jam kot. Sama – sama la kita tunggu DVD Puteri Gunung Ledang ni, lantak la rega seratus lebih, aku pasti beli punya!!