End of 2009

Owh, kempunan this year nak sambut kat depan the Curve macam tahun lepas. Aku hanya mampu lepak kat parking lot One Utama, New Wing.

Semuanya akibat salah bajet masa. Sebelum new year, aku & Spring masuk cinema, layan Sherlock Holmes. Bajet habis dalam pukul 11:30pm, so still got time untuk ke the Curve. Rupa-rupanya wayang habis 11:45pm. 15 minit tak sempat, jam lagi.. nak menapak mau 20 minit.

Last year aku takde camera lagi, so this year ingat nak capture moment² indah bersama-sama low light lense baru beli ni. Anyway, takpe la.. layan kat parking lot ni, tengok dari jauh. Aku malas nak tayang fireworks, bosan. Nah saksikanlah light-trail kete malam tahun baru.