Muara Ikan Bakar

Dah lama tak gathering satu famili macam ni. Tapi malam ni pun hanya sebahagian sahaja. Bayangkan 8 adik-beradik + anak masing-masing.. memang aku nak kena beli wide-angle lense yang terbaik punya la.

Kebetulan parents aku ada kat sini, abang aku ajak semua ke Muara Ikan Bakar, North Port Klang. Disebabnya agenda yang mengejut, tak semua dapat pergi. Makan-makan kat sini bagi aku happening la, ikan besar-besar, cara masakan yang pelbagai. Tapi satu je yang tak best, jauh sangat.