24fps

Gambar kat atas tu adalah beberapa second frames filem Korean kot, atau Japan.. aku lilit kat lampu ikea supaya tak bright sangat.

Kalo aku termenung time buat kerja, lampu ni lah aku akan tengok.. dan dari lampu ni la akan buat aku hanyut entah ke galaksi mana, dan kat situ la macam-macam idea datang. Tapi selalunya idea mengarut la, takleh terima pakai kat kotak pemikiran mereka-mereka yang sempit, dan yang buta kreatif.