Back 2 Cyber

Waduh.. rasanya hari Ahad lepas baru je aku sampai kat Kota Bharu, hari ni aku dah kat Cyberjaya semula? Gilo apo? Kata balik bercuti?

Actually, aku kena balik ke Cyber sebab ada kerja sikit, nak settle-kan beberapa perkara kat office MMU. Nak pi jumpa orang itu, orang ini, department itu, department ini. Kejap je ni, 2-3 hari je kat Cyber, then aku akan balik semula ke Kota Bharu.

Demn, sungguh memenatkan.. dah ler naik bas 6-7 jam perjalanan. Duit pun habis untuk tambang, tapi sekurang – kurangnye aku bergerak la jugak dari satu tempat ke satu tempat yang lain, daripada dok melepak kat rumah :p