Jom Packing

Start dari semalam lagi, aku dok perati manusia2 kat sini dok usung monitor, cpu, kipas, tv, peti ais, ps2, speaker + woofer dan kotak – kotak besar kehulur hilir, loaded ke kete masing2. Aii, dah nak balik eh semua.. aku gak yang masih termenung, dan lost sebab tak tahu nak start packing kat mana.

Petang tadi, kira dah 70% barang2 aku siap di-pack. Yang masih tinggal adalah computer nie, cds, hub, wire2, dan baju 3-4 pasang. Biler nak balik? Ntah!!!

Bawah nie ada screenshot dari 1st Episode anime Ragnarok yang aku download petang tadi. Btw, aku tak layan pun cite mahupun games dia.. muahahahah!!