Tayangan tak seberapa Perdana : Laju & Garang

Tak seberapa Premiere, sebab tiket ni aku dapat untuk tayangan pada hari ni, sedangkan filem ni dah mula tayangan pada 2 haribulan lagi, entah kenapa di panggil Premiere lagi. Apepun, janji free.

Ok-la. Criter ni meng-neutral-kan kembali franchise Fast & Furious yang agak terpesong pada last movie tempoh hari.

3.5 bintang. Still kureng sebab acting macam bersahaja dan malas. Justin Lin cuba nak back to 1st movie, tapi masih nak buat macam Tokyo Drift.