BEN : Habis dah?

Akhirnya…. the Last Paper kat MMU!!! Hoyeah.. tepat jam 4:30pm aku blah dari exam hall. Paper Cyberpreneurship merupakan penutup segala-galanya aku kat sini.

Selalunyaa kalo manusia-manusia yang bergelar student ni habis exam, diorang memang happy giler. Tapi tidak bagi aku, banyak lagi aku nak kena fikir sebelum aku boleh bebetul bergembira dan joli-joli sampai mabuk.

Kepada manusia-manusia tu, selamat bergembira. Aku masih lagi kat Cyber, ntah biler mau pulang ke pangkuan hometown..