Happy New Year Y’all

Happy New Year to Y’all, where ever y’all dok, baik kat utara, mahupun selatan, timur atau barat. New year ni kita sambut best sikit, ber-party buih kat tempat open. Iye lah, nak party buih kat dalam kelab nanti, akan jadi lain macam pulak.

Malam tadi, gua pergi The Curve untuk celebrate New Year. Actually mau lepak One Utama je, tapi tengok ada Chinese Concert pulak kat situ, lagi satu diorang dah siap kasi warning, NO FOAM PARTY.. hahaha. So, mengular ke The Curve jawabnya.

Tepat jam 12:00 malam, tak kira siapa, gua spray je. Amoi-amoi yang ada depan gua, gua main spray je.. Dah jadi macam rusuhan la pulak.. Moment 12:00 tu tak sempat nak dicapture sebab asyik dok spray, then lepas tu layan fireworks 15 minit, agak terbuang jugaklah moment tu. Tapi takpe, party 31st August pulak. Apepun malam tadi memang best.

HAPPY NEW YEAR 2009
SELAMAT TAHUN BARU 1430 HIJRAH