18:01

Din, Jue, Epit, Spring, Erwan, Rin, Aku & Boy.

Sangap petang-petang camni, tak tau nak buat amenda. Nak ke One Utama pun dah bosan, maka sessi fotografi yang serba sederhana terlintas kat fikiran.

Owh, lupa nak bagitau, aku sekarang dah berada kat Sri Pentas, Bandar Utama. Semua staff ntv7 dah pindah ke Sri Pentas. Bila dah pindah ni, beban kerja pun turut bertambah, aku pun dah start buat job untuk TV3.