Hell of the Weekend

Start dari hari Khamis 15hb, hidup aku dah jadi cam celaka.. sampailah ke petang Sabtu malam.

Ape dah jadi? Aku dapat tugasan, nak kena buat text animations untuk trailer MMU Convocation 2004. On the 1st day, ok lagi.. aku pulun buat apa yang director trailer tu nak. Then, biler siap, try blend dengan video yang ada.. ok jer.

Then, setelah video tu di preview depan Dean, Dr. Rafi, banyak nak kena improve. So, hari Jumaat 16hb, dengan Dr. Rafi sekali dok tepi aku, dok pulun baiki apa yang tak kena, sampai lah ke tengah malam. Demn, terlepas waktu dinner!!

Aku balik ke bilik dengan kepala yang berat & badan yang takde tenaga..