Kerja atau dikerjakan

Aku pun tak pasti, aku tengah bekerja atau aku telah dikerjakan?

Kids@FGW (feel good world) tengah rancak dengan brand-ads, fillers dan mencari hos baru. 31-Jan & 1-Feb hari tu diorang ada buat Day Out kat Sri Pentas, aku tak pergi jenguk pun sebab bukan hal aku. Aku tukang buat promo diorang aje.. ntah ada sambutan atau tidak.

Sekarang ni, tengah blasah brand-ads dan beberapa anak-anak dia yang turut menyusahkan dan mengganggu rutin harian hidup aku.

Dapat pulak manusia yang handle menda-menda macam ni cam gampang.. adei la.