Movie Mania #3

Kali ni aku layan criter2 yang agak mengantuk dan drama.

– RIDDICK : Pitch Black II
– Win a Date with Tad Hamilton
– Garfield

Riddick adalah movie pertama untuk hari ni, dan RIDDICK jugak movies terakhir aku untuk hari ni. Win a Date with Tad Hamilton dan Garfield dok di perantaraan. Ini disebabkan aku mengantuk giler time tengok RIDDICK. Aku STOP dulu, layan citer lain.. RIDDICK ni kang sambung memalam plak.

Win a Date ni, criter drama romatik comedy biasa je. Manakala Garfield the Movie ni, agak kecewa skit. Film duration pun pendek je.