Balik Kampung

Wah, best giler. Aku selamat sampai kat Kota Bharu padal pukul (lebih kurang aa) 5.30 pagi. Fuh, best betul dapat hirup udara pagi kat tempat sendiri. Erm, dah 2 bulan lebih la kot aku tak balik.

Hari nie, tak banyak aktiviti yang best, kecuali pergi ke Hospital USM kat Kubang Kerian dengan datuk aku, pergi tengok keadaan abah aku kat hospital. Aku tak cerita lagi kan yang abah aku masuk spital? Kang esok aku cite. Abah aku okay saje, takde ape yang perlu di bimbangkan.