Renovation

No more private room. Open space sucks!

Renovation kat Creative Department dah pun selesai. Dari dinding kayu, ubah ke dinding kaca. Dari aku yang berbilik, dirobohnya dah semua dah kena duduk ala-ala cubicle. Kononnya nak buat open-space Google style, KONON. Yang design floor ni pun tak pernah datang jenguk macam mana kitorang bekerja, dengan CPU, broadcast monitor, cinema monitor dan speaker nak letak kat mana? semua atas meja yang kecik ini?

Kami unit Post-Production la, bukannya kerani deparment yang buat kerja pakai AIO komputer.