Belakang Kamera | TOM – Noktah Sandiwara

Cubaan untuk buat music video sekali lagi. Kali ni dengan TOM, artis bekas Mentor kot? Aku pun tak sure. Setelah seminggu ke hulu ke hilir cari lokasi dan studio, maka hari ini kita shooting. Turut membantu Jinny sebagai Producer, Acap, Rin, Tsu Ann dan Uncle Pete’s team.

Shoot MV ni macam cap ayam, namun mujur ada uncle Pete, sebagai DOP & cameraman, buat aku lega. Dia pun macam tak kisah, macam nak tolong kitorang yang kontang kanting buat kerja ni.

Klik SINI untuk video.