FYP : Day 3 – Public

Setelah every single things dah setup, kitorang pun open-la pintu kepada para public umumnya, dan student MMU khususnya untuk datang dan test-drive kerja Digital Media kitorang.

Ramai jugaklah yang datang, dari student, sampailah ke lecturer.. malah dari company luar pun ada. Penat jugak meng-explain kat setiap orang, dan kasi diorang main-main dengan project aku.

Apepun, sepanjang 3 hari ni aku tak merasa penat sangat, walaupun cuaca kat luar sana nun panas dan berjerebu teruk.

Finally, aku nak ucapkan Alhamdulillah, syukur pada ALLAH sebab kasi aku kesihatan yang full-bar untuk 3 hari ni. Alhamdulillah jugak sebab kerja dah settle 😉