Pulanglah.. baliklah..

Yeay Yeaaarrghhh!! Malam ni, akan balik jua aku ke Kota Bharu. Enough ler, aku dah burn 1 minggu kat MMU ni, burn masa dan burn duit.. hahahah!! :p

Barang – barang dah packed, jap lagi nak off pc ni, dan cabut hardisk hiburan duniawi untuk di bawak balik. Nampaknya, takleh nak online 24 jam ler, maklum ler kat rumah (kampung) nun dialup je..

Dah, aku nak shutdown PC!!

Berita IT, Nvidia dah release ForceWare 61.77, sila la download kat SINI bagi mereka – mereka yang guna Windows 2k & XP. Kalo yg guna Windows selain tu, klik SINI la.