The Returner II

Yah.. Tora datang lagi dengan permainan baru!!! Muahahahaha.. Selamat kembali ke hostel.

Aku gi ke MMU nie, just nak ambik beberapa barang yang masih tinggal. Di samping tue, nak hantar check-out form + kunci bilik. Agak sangap la bagi mereka – mereka yang masih kat MMU tu, sebab hampir semua kedai makan tak bukak. Aku nak beli air pun susah. Mesin air tin ada, tapi tak mau lah.. cari aa ice lemon tea ke, oren ke.. hahaks!!

Ntah esok ke lusa, ada portfolio show.. aku nak gie tengok ke taknak.. ntah ler!!