Happy Birthday Malaysia

Happy Birthday Malaysia.. untuk kali ke-46. Wah, makin tua la ko Malaysia! Ape ape pun, aku nak lahirkan rasa bersyukur aku kepada Allah s.w.t sebab dilahirkan kat Malaysia yang aman nie. Lahir pulak tue selepas zaman Japan, British, World War dan lelain yang aku tak sanggup nak harungi.

Aku jugak bersyukur sebab dapat hidup di antara dua abad dan dua alaf, 19xx dan 20xx. Alhamdulillah. Aku harap, korang semua dapat la pelihara negara kita ni, macam pemimpin – pemimpin kita jaga negara nie. Majulah pemimpin untuk negara!!

Merdeka!!! Merdeka!!! Merdeka!!