Cerita 1 Minggu

Amaran:
Kisah satu minggu ini mengandungi material – material yang tidak sesuai untuk di baca oleh kanak – kanak mahupun remaja bawah 18 tahun.

Banyak perkara suwey berlaku sepanjang 1 minggu yang lepas. Dari keadaan bilik yang cam sial hinggakan server FTP yang sepantas babi.

Aku sekarang dah dapat bilik kat MMU nie. Tapi malangnya bilik aku kali nie adalah bilik paling daif, serba kurang dan paling bodoh kat MMU nie!! Banyak barang dah kena curik cam kerusi, tilam dan langsir. F#ck aa manusia – manusia tue!!

Cuti 2 hari (Maulud dan Wesak) tue aku pergi basuh bilik dan mop lantai. Tak cukup 3 hari, hari jumaat tue pun aku buat lagi. Barang – barang semua aku angkut hari Sabtu dan Ahad.

Masalah dengan FORUM masih lagi tak selesai. Table _topics terus crashed, dan takleh nak baiki. Repair pun repair bodoh, 2-3 crashed balik. Aku nak upgrade FORUM tue kepada 1.1.2 harap – harap problem boleh settle. Biler aku nak upload files tue, \’babi\’ datang.

Apsal server FTP nie lembab nak mampos!! SIAL la!! Macam cibai aa, dulu aku PING takde la sampai 1000 lebih!! Paling maxima pun 500 jer!! Nie server ftp ke connection kat MMU tercibai nie aku lembab!!! Aku upload files php tue pun fail!! Upload separuh, pastu stop!! PHP punya files tak sama dengan HTML. Kalo upload separuh, jadi macam sial la!! Takleh nak access ADMIN la, Boleh ROSAK la..

Masalah tue masih tak selesai!! Budak – budak FORUM dah bising, tanye aku pasal ape diorang takleh masuk.. pasal ape tutup. Aku nak jaga hati, so aku bukak la. Korang teruskan la kerja korang.. aku tak marah. Kalo terjadi ape ape, korang report kat aku.