Hilang Arah Tujuan

This is my 1st day, kat MMU yang terceennta selepas bercuti 3 minggu. Sekarang nie MMU dah balik ke Trimester 1 dengan 2003/2004 session. Sessi yang bakal mencabar aku yang telah memilih major Digital Media atau DM.

Sesampai kat MMU, aku cam budak baru, tak tau nak kemana, maklum la takde tempat untuk melepak dan member – member pun ade yang tak datang lagi. Nasib baik Coq Ubi yang dedikasi tue dah ada kat MMU nie, boleh la aku sembang dan makan tengahari dengan dia.

Hari pertama, semua orang hilang arah, kiranya hari huru hara lagi la. Hahaks!!