Tutup Kedai

Dah tiba masanya untuk aku tutup kedai. Lagipun sekarang ni dah pun masuk April 2005, website ni dah lapuk, dah ketinggalan zaman.

Buat masa ni, aku dah disable beberapa functions kat website ni. Nak clear ape yang tak patut dahulu. Lagipun aku tengah kering idea untuk pikir for the next version. Walaupun masa aku banyak terbuang begitu saja, tapi otak ni dah tak seligat dahulu, 4-5 bulan skali bleh dapat idea.. kini tidak lagi.

Aku pun masih tak sure nak sambung X3 jadi X4, nak teruskan concept yang sedia ada.. semua tu masih awal untuk ditetapkan.