X2 : Reality or Fantasy

I’m workin on my Siefer X2 for 2004 version, but I faced so many difficultly.

Mungkin korang fikir sebab terlalu gempak, sampai susah nak buat. Hahaha tanggapan korang salah la. X2 will be a dull and very lame website.. senang cite ianya lebih kurang dengan v8. So, apa yang susah sangat tue? Budak 14 tahun pun bleh buat website camtue dalam jangkamasa 2 hours.

Structures and linkings memang agak complex la dalam version nie.. hahahah!! Tapi korang akan nampak plain bodoh jer, sebab tak ramai yang reti baca html ngan php. Orang dok kata aku saja cari susah, takpe la. Lagi susah, lagi banyak ilmu yang aku dapat. Dan ilmu2 tu jugak bakal dimintak.. hohoho!! Mr. Kedekut is Back.