Monay!! Monay!!

Aku ke Hospital UKM pagi tadi, pergi hantar abah aku ke temujanji dengan doktor dia. Sementara menunggu, aku pergi la check duit. Kot kot MMU dah masukkan duit aku. Dah sangap takde duit nie. Nak keluar ke bandar pun rasa malas giler.

Biler aku check balance, jeng jeng jeng!!! Wahahaha duit aku dah masuk best best dan best!!! Penantian dah berakhir. Aku kembali kaya!!! Hahahaha!!! Isyk.. masya Allah, aku kena bersyukur.. Alhamdulillah

Erm, biler duit dah masuk nie, banyak la berangan nak beli itu ini. Tapi aku akan try bendung perangai tue. Try berjimat skit, nak pakai dalam semester 1 nanti.. pastu nak belanjer seseorang plak.. huhuhu :p