Hometown

Owh, balik kampung lagi. Selalunya aku balik dengan flight, tapi kali ni balik secara old-school sikit, dengan keta. Thumbnail bagak kat atas tu adalah kapal terbang AirAsia yang aku ambik dari laman rumah guna Nikkor 18-200mm VRII. Perjalanan 7-8 jam dalam keta, tempuh dengan tabah dan sakit belakang + bontot!.

Aku balik 1 minggu, macam biasa. Nothing yang special cuti ni, except this weekend nak ke Bachok. Teleng kahwin!