Demam Prince of Persia bermula

Prince of Persia : The Sands of Time (movie) akan ditayangkan bulan 5 nanti. Aku follow game P.o.P ni zaman aku sekolah rendah lagi, zaman 1st game dia lagi.

Bermula dengan Prince of Persia, Prince of Persia 2 : Shadow and Flame, Prince of Persia Sand’s Trilogy, dan yang latest 2008 ni.

Hari ni, aku habiskan game version 2008 ni dengan mudah sekali. This version memang kureng sekali, setakat berjalan-jalan, tunjuk skill je. Tak macam yang sebelum ni yang bagus dari segi gameplay mahupun combat move-nya.

Oh, ya.. bulan 5 nanti jugak, Prince of Persia : The Forgotten Sand akan keluar.. this version take action between Sands of Time & The Warrior Within.