Dah Terlanjur

Semalam, aku ke Kuantan. Jumpa parents, cousins, sedara-mara kat sana. Diorang semua datang naik bas persiaran. Memandangkan aku dah kat Kuantan ni, ape kata aku balik je ke Kota Bharu, tidur semalaman kat rumah.

So, hari ni dah kena balik ke Subang. Esok kerja beb, nak kena buat job yang agak bangsat la. Ini first time aku lalu jalan Gua Musang – Cameron Highlands. No bad la, scenery memang cun, another view of banjaran titiwangsa. Awan-awan semua rendah, macam kapas celah-celah bukit.

Aku tak dapat capture view yang cantik sebab kete laju sangat + pakai camera phone je.