Proton SAVVY, bukan Sawi

Semalam, PROTON dah launch kerea terbaru diorang, Proton Savvy.

Proton Savvy adalah replacement model bagi Tiara (TRM), dengan kata lain there\’s no more Tiara in the future. Kali ni Proton punya marketing (promotion) agak menarik. Dari advertisement kat newspaper memang membuatkan orang tertanya-tanya dan tertunggu-tunggu macamana next model proton.

Namun, sebelum ni pun dah ada orang dedah camana rupa bentuk TRM ni. Kat bawah ni aku kasi tunjuk spyshot TRM ketika di-tested kat Europe sana. Tatapilah.. lepas ni aku nak letak SRM (pulak, model ni dah siap sebenarnya.. ntah bila nak launch.