MMU : Clearance

Wah, sudah lama aku tak ke MMU. Biler sampai je kat FCM, whoah.. giler kacak FCM sekarang.

Bangunan FCM dah di-cat baru, sekarang ni dah 90% (bahagian luaran) dah di-cat. Mungkin bukak sem 1 depan, dah siap sepenuhnya la kot!

Apepun, aku ke MMU hari ni adalah untuk buat clearance untuk graduation bulan August nanti. Iye la kan, nak kena clear itu ini, borrowed books, saman kenderaan dan tak lupa jugak tuition fees yang berpuluh ribu itu.

Then lepas aku buat clearance, aku janji dengan si Dela untuk pergi meeting dengan Encik Bad pasal our show kat National Art Gallery, kat KL nun. Aiseh, ada kerja lagi.. takpe la..