Concept + Ideation Boards

Two boards akan di submit pada final presentation, Concept & Ideation Boards. Satu board RM60, kalau dah dua nampaknya duit yang bakal habis akan mencecah RM150 untuk siapkan 2 boards tu saja.

Briefing pagi tadi juga ada menyebut mengenai venue untuk presentation. Kitorang kena pick a place yang sesuai dengan FYP kitorang. Aku? Mungkin kat luar studio ini je kot. Dah cukup gelap dah tu. Banyak nak kena uruskan, dari segi tempat + equipments (projector etc). Wah, bizinyer saya!! 😡

*credit kepada lady_zya sbb sudi bazirkan bytes utk gambar ni, hoho!!