Fruits Basket

Mentang – mentang la dah habis semua presentation, layan tv series ngan anime je aku.. hihihi :p

Oleh sebab takde ape nak dibuat, aku download 26 episodes anime Fruits Basket, yang setiap satunya ber-size 200mb.. (ranap 5GB hardisk aku). Memang sempoi gak la citer nie, lawak giler + sedih + kehidupan + kesedaran + yakin pada diri sendiri + etc. Cam lengkap la dengan pelbagai karekter. Korang bleh usha karekter diorang kat –> sini.

Citer ni takde la berat dan serius sangat, tapi dia penuh ngan mesej2 yang best. Aller, tengok pada title dia Fruits Basket. Dalam bakut buah – buahan, ada macam2 buah.. oren, ungu, hitam, rasa plak ada manis, pahit, masam, hambar etc. So, mungkin itulah mesej yang director cuba terangkan melalui title anime nie.

Btw, cerita nie dah lama dah kot, 2003 punya. Mungkin korang dah lama layan cerita nie.. tak kisah la, lantak korang la.. muahahaha!! Rate 7/10, kire anime berkualiti dalam segi isi cerita la.. hahaks!!