Busy bagaikan Neraka

Kepada pengunjung – pengunjung yang setia dan tak beberapa setia, samada yang tertanya mahupun tak tanya, yang ingin tahu dan yang tak mau ambik kisah, aku sekarang seperti neraka..

Hujung minggu nie nak settlekan Digital Media aku, masa memang dah melampau – lampau singkat. Kerja terlampau – lampau banyak, sketches masih lagi terlampau sikit.. Sungguh melampau hidup aku ini!!

Sorry aku kepada ko, Wizurai aku tak add pun lagi link ko, maklum la aku busy cam neraka. Oklah, ni pun aku curi- curi masa (perkataan tak releven) mengisi journal ni. Blah!!