Digital Media : Revolutions

Pagi tadi adalah turn untuk aku present idea untuk major project for Digital Media course yang aku ambik. Dari semalam lagi, perasaan cuak dan risau dok kacau aku. Aku adalah orang ke-5, manakala presentation-nya plak @ 9.AM.

3 proposals aku bentangkan kat depan lecturer. Selepas tue pulak mendengar comments dari diorang. Idea ke-3 aku approved, dan idea tue adalah berkenaan dengan The Big Freeze.

Big freeze adalah satu technology baru, yang aku perlu stadi dan kebarangkaliannya akan aku buat. Kalo sesapa yang tak tau, big freeze ni concept dia nak sama dengan The Bullet Time(tm). Idea untuk meng-Freeze dan men-slow-kan time adalah major project aku!